Blue Flower

Informatie over de accommodatie

  • Het appartement, o Sótão, is op de eerste verdieping. Deze ruimte ligt boven de oude stallen en werd voorheen gebruikt voor opslag. Er is een groot balkon met een mooi uitzicht. In de woonkamer is een zithoek, een houtkachel, een eethoek en een keukentje. Verder is er een badkamer met douche en toilet en zijn er 2 slaapkamers:  1 met een 2-persoonsbed (160/200 mtr) en 1 met 2 eenpersoonsbedden (90/200 mtr).
  • Op de begane grond hebben we twee kamers. Een kamer, o Estábulo 1 heeft een klein keukentje. Deze gezellige en koele kamer heeft een ruime badkamer, gemaakt van de voormalige varkensstal. Er staat een bedbank (opgemaakt met een topdekmatras als 2 persoonsbed 140/200 meter) en een eethoek.  
  • Daarnaast is de kamer zonder keukentje, o Estábulo 2. Deze kamer was vroeger de stal voor de os. De trog is behouden gebleven, een leuk detail. Er staat een tweepersoonsbed (160/200 mtr) en de kamer heeft een klein, doch sfeervol badkamertje met douche en toilet
  • In de Wintermaanden, van nov t.m. maart verhuren we de benedenverdieping als één appartement, os Estábulos. De bedbank is dan een zitbank en de 2 kamers zijn intern met elkaar verbonden.

 

De Tarieven 

*  Appartement o Sótão; €50,- per nacht o.b.v. 2 personen. Extra persoon is €5,- per nacht

*  Studio o Estábulo 1 ; €40,- per nacht

*  Kamer o Estábulo 2 , €30,-per nacht 

*  Appartement os Estábulos, €50,- per nacht (alleen in de wintermaanden, nov t.m. maart)

 

N.B.:

  • De prijzen van de kamers zijn exclusief ontbijt. Indien gewenst maken wij een heerlijk ontbijt voor u voor €6,- p.p.
  • Het appartement kan worden gehuurd bij een minimaal verblijf van 3 nachten

Neem voor informatie over de beschikbaarheid contact met ons op!
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur ons een Whatsapp bericht op +31643200368