Blue Flower

Wandelen in midden Portugal

Wij bieden graag een wandelarrangement op maat aan. We wandelen in de prachtige stille en groene omgeving van de Serra da Estrela en de Serra do Açor.

Het niveau van de wandelingen is licht tot gemiddeld, goede wandelschoenen vereist.

Data in overleg met ons vast te stellen.

Mogelijke wandelingen

  • Wandelen rondom het pittoreske dorpje Piodao. We wandelen  door een kloof met prachtige vergezichten.
  • 4 uur wandelen in de Serra do Acor over eeuwenoude verbindingspaden tussen 3  leistenen dorpjes.  Deze wandeling biedt weidse vergezichten en is zeer afwisselend van karakter
  • Een wandeling vanaf Guesthouse Namaste o.a. naar een oude Romeinse brug en door omliggende dorpjes
  • Een schitterende en afwisselende wandeling rondom Benfeita. We wandelen langs de volkstuintjes het dorp uit naar boven, over een heuvelrug met prachtige uitzichten, waarbij we korte stukjes flink moeten klimmen (duur van de wandeling ongeveer 4 uur)
  • Wandelen op het dak van Portugal. We maken een prachtige autotocht naar de Torre, het hoogste punt van het Portugese vaste land en maken daar een mooie wandeling over de hoogvlakte.

Wat kost het?

  • Voor de prijzen van de accommodatie verwijzen wij naar de informatie hierover op deze website. Voor alle andere diensten kunnen wij voor u een prijs op maat maken, afhankelijk van uw wensen
  • De werkelijke kosten die wij maken, zoals vervoerskosten, berekenen wij aan u door. Voor onze tijd en begeleiding hanteren wij het Dana-principe. Dit is een begrip uit het Boeddhisme en gaat uit van vrijgevigheid. De ontvanger mag zelf bepalen wat het hem of haar waard is.

Tips

  • mbt de vlucht; Je kan voordelig naar Porto of Lissabon vliegen vanaf Eindhoven met Ryanair. Kijk hiervoor op www.ryanair.com Ook Transavia en Vueling en TAP-Air hebben mooie aanbiedingen. Je kan dan ook vanaf Amsterdam vliegen.
  • Ons plekje is ook te bereiken met het openbaar vervoer. (zowel bus als trein) De reis kan wel veel tijd in beslag nemen en je reist dan tot op 4 km van Guesthouse Namaste.  

Voor alle vragen en/of voorstellen neem contact met ons op via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namaste, wees welkom!

Geeske en Rie